Handelsvoorwaarden

Accountbescherming

Bankniveau beveiliging van een handelsaccount

Elke klant kan zijn/haar handelsaccount beschermen tegen hackaanvallen door gebruik te maken van de SMS-code service. Dit omvat het aanvragen van een eenmalige SMS-code voor elke opname. Hierdoor krijgt een handelaar 100% bescherming tegen ongeoorloofde opnames. In het geval dat fraudeurs toegang hebben gekregen tot het wachtwoord van een handelsaccount, zullen ze een eenmalige SMS-code moeten invoeren die naar de telefoon van de eigenaar wordt gestuurd.

Naast de SMS-beveiliging wordt elke klant van de internationale broker InstaForex beschermd tegen het onderscheppen van verkeer met als doel wachtwoorden te stelen door middel van geavanceerde technologie van hoogwaardige codering, erkend door VeriSign, een van de grootste SSL-certificaatverstrekkers. Of je nu in het Klant- of Partnerkabinet bent of geld stort/opneemt, je kunt er zeker van zijn dat je wachtwoorden veilig zijn dankzij het coderen van elk symbool van de overgedragen informatie, waardoor deze niet gestolen kan worden door indringers.

De gegevens van klanten die worden verzonden en opgeslagen tijdens de werking met het Klantkabinet, worden beschermd door veilige codering van HTTPS.

Alle hierboven genoemde feiten bewijzen dat zowel het geld als de persoonlijke gegevens van InstaForex-klanten beveiligd zijn.