Handelsvoorwaarden

Accountbeveiliging

Zo'n positieve functie als bankniveau beveiliging van een handelsaccount is ontwikkeld.

Elke klant kan zijn handelsaccount beschermen tegen hackaanvallen door middel van het activeren van de SMS-wachtwoord service bij elke opname. Door de SMS-service te activeren in het Klantenportaal, zorgt de rekeninghouder voor 100% veiligheid van zijn fondsen in geval van ongeautoriseerde opname door een indringer met het gestolen wachtwoord van de handelaar, omdat voor elke opname een eenmalig wachtwoord nodig is dat per SMS naar de telefoon van de rekeninghouder wordt gestuurd.

Dit is een gedetailleerde statistiek van alle aanmeldingen in uw Klantenportaal, die de aanmeldingsgeschiedenis en volledige informatie van elk IP-adres omvat. Er is een samenvatting over de provider, de locatie en zelfs de coördinaten op een kaart. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de locatie van elk IP-adres dat in de geschiedenis is vermeld op de kaart te bekijken. Het systeem van Toegangslogbestanden stelt u in staat om op de hoogte te zijn van de aanval op het handelsaccount en het opnemen van uw fondsen te voorkomen.

Bovenstaande feiten bewijzen een betrouwbare bescherming van geld en persoonlijke gegevens van elke InstaForex klant.

Uitgelichte artikelen

Wat is het minimumbedrag dat moet worden gestort?

Wat is het minimumbedrag dat moet worden gestort?

Problemen met storten / opnemen

Problemen met storten / opnemen

Stort geld op uw account met een van de beschikbare methoden