Technische vragen

Import van aangepaste indicatoren.

Om niet-standaard indicatoren te gebruiken op het MT4 handelsplatform, selecteer je de optie "Open Data Folder" in het menu Bestand. Vervolgens dien je de map MQL4 te kiezen en indicatorbestanden te kopiëren naar de map Indicators.

In het geval dat de aangepaste indicator correct is geïmporteerd, zal deze verschijnen in het menu Indicatoren van het InstaTrader 4 handelsplatform.

Bij het werken met aangepaste indicatoren is het belangrijk om te onthouden dat als de code onjuist is, de indicatoren een trage systeemrespons kunnen veroorzaken of van de grafiek kunnen verdwijnen. In dergelijke gevallen dien je rechtstreeks contact op te nemen met de ontwikkelaar van de aangepaste indicator.

Om deze reden raden we aan om indicatoren en expert advisors alleen te installeren van ontwikkelaars waarmee je rechtstreeks contact kunt opnemen.