De diensten van het Bedrijf

Mijn poging om VPS-hosting te bestellen is mislukt. Waarom?

Als je problemen hebt met het bestellen van de VPS-hosting vanwege technische redenen zoals pagina-reset, foutmelding, etc., moet je ervoor zorgen dat je genoeg geld hebt om voor de VPS-services te betalen.

Hoogstwaarschijnlijk is het bedrag van uw gratis marge (zonder bonussen) minder dan nodig is om voor de VPS-hosting te betalen. Daarom kan het systeem uw bestelling niet uitvoeren.

Als u voldoende saldo op uw rekening heeft, dient u contact op te nemen met de ondersteuningsdienst, onder vermelding van het rekeningnummer en het IP-adres van uw server.

Uitgelichte artikelen

Problemen met storten / opnemen

Problemen met storten / opnemen

Wat is het minimumbedrag dat moet worden gestort?

Wat is het minimumbedrag dat moet worden gestort?

Stort geld op uw account met een van de beschikbare methoden