De diensten van het Bedrijf

Waar wordt VPS voor gebruikt?

Virtual Private Server (VPS) is een service waarmee gebruikers non-stop op de forexmarkt kunnen handelen, ongeacht de fysieke locatie van een handelaar en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot handelsplatforms. In feite is een VPS vergelijkbaar met een externe computer met een eigen CPU, harde schijf en RAM. Het is altijd in een werkende modus. Dit is vooral handig in gevallen waarin handelaren niet op de forexmarkt zijn, maar die handelsrobots gebruiken die ze actief moeten houden bij het handelen. Een handelaar kan op elk moment verbinding maken met een VPS via zowel desktop als mobiele apparaten. De hoge beschikbaarheid van een Virtual Private Server wordt ondersteund door de levensondersteunende systemen die elkaar meerdere keren dupliceren.